Читај ми!

Петрић: Војводина изазов и ново доказивање

Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић уочи дербија 13. кола Суперлиге против Војводине, уз краћи осврт на претрпљен пораз у Купу Србије, истакао је квалитете супарника и да је то много важан дуел за наставак дање игре тима.

Црно-бели дочекују Новосађане у Хумској у недељу од 19 сати, четири дана након шокантне елиминације од Радничког из Сремске Митровице у Купу Србије после пенала, али је стратег црно-белих истакао да то треба да превазиђу.

"У фудбалу, као у животу, мора да се заборави шта је било и окренути се новом изазову и доказивању.", рекао је Петрић.


Петрић се ипак осврнуо на промашену серију пенала истакавши да не замера играчима на игри против Радничког, али да је за Гиниса да се промаше сва четири пенала што је било крајње неочекивано.

"Могу да разумем све, али пенале не знам да ли се то икад десило да неко промаши четири заредом. Можда смо ушли у Гинисову књигу рекорда. Бар да по нечему останемо упамћени, или ја као тренер", истакао је Петрић и нагласио да ће, упркос свему, добити подршку навијача против Војводине.

Стратег црно-белих је укратко анализирао квалитете супарника Војводине и истакао да је предстојећи дерби врло важан за наредни период и игре тима.

"Ривал има велике планове ове сезоне, екипа има брзину, фудбалски најинтелигентнијег играча кога сам видео до сада (Немања Николић, прим аут). Надам се да су играчи спремни и концентрисани, меч нам доста доноси. Ово нам је замајац за наредни период.", изјавио је Петрић на конференцији за медије.

понедељак, 23. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи