Читај ми!

Норвешка – Србија у Ослу, три награде за победника (20.45, РТС 1)

Фудбалске репрезентације Норвешке и Србије вечерас ће од 20.45 (РТС 1) у Ослу, у директном дуелу одлучити ко ће бити победник групе и изборити пласман у А дивизију Лиге нација.

"Орловима" је за прво место у групи четири Б дивизије Лиге нација и улазак у друштво најквалитетнијих европских селекција потребна победа, док Норвежанима одговара и нарешено, будући да су победили у првој утакмици у Београду (1:0).

Србија би се победом пласирала у А дивизију Лиге нација, али би себи обезбедила и сигурно место у баражу у предстојећим квалификацијама за Европски шампионат 2024. године у Немачкој.

Тријумф би донео и други шешир на жребу за квалификације за континентално такмичење.

Селектор Србије Драган Стојковић Пикси рекао је на конференцији за новинаре да је један од кључних фактора добре игре Норвежана нападач Ерлинг Халанд и да на обуздавање његове игре треба обратити посебну пажњу.

Екипа је дошла без Сергеја Милинковића Савића, пошто му је из Лација налoжeно да се врати, будући да не може да наступи у утакмици са Норвешком због парних жутих картона.

Почетак утакмице заказан је за 20.45 уз директан пренос на РТС 1, док ток меча можете пратити на Интернет порталу РТС-а.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво