Читај ми!

Матић брани Мегвајера: Критикују га они који немају своје животе

Некадашњи српски фудбалски реперезатативац Немања Матић стао је у одбрану свог бившег саиграча из Манчестер јунајтеда Харија Мегвајeра, оцењујући критике на друштвеним мрежама на рачун енглеског репрезентативца као "катастрофу".

Магвајер је у паду форме па га је нови менаџер Јунајтеда Ерик тен Хаг преселио на клупу након што је био главни шраф одбране која је примила шест голова у поразима у Премијер лиги против Брајтона и Брентфорда.

Репрезентативацу Енглеске звиждао је одређени део навијача у предсезони и његова издања у селекцији Енглеске подстакле су нову лавину критика.

Пораз 1-0 од Италије преселио је Енглеску у Б дивизију Лиге нација.

Матић, који је после пет година на Олд Трафорду прешао у Рому, истакао је да му је "болно" што његов бивиши саиграч прети толики притисак јавности.

"Оно што му људи раде је катастрофа", рекао је Матић у интервјуу за Тајмс.

"Све мора да има границе и неки од ових људи који пишу на друштвеним мрежама, немају своје животе, па само морају да пишу лоше ствари о неком другом", додао је Матић.

Матић поново сарађује у Роми са бившим менаџером Јунајтеда и Челсија Жозеом Мурињом, признавши да му је било потребно мало убеђивања да прихвати "нови изазов".

"Био ми је потребан нови изазов јер нисам почео да играм фудбал због новца, већ зато што уживам на терену", нагласио је Матић.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи