Читај ми!

Реми Партизана и Нице у Београду

Фудбалери Партизана одиграли су у Београду нерешено 1:1 са Ницом у утакмици другог кола групе Д Лиге конференције. Гости су повели већ у другом минуту голом Брајана, а Дијабате је изједначио на 1:1 у 60. минуту.

Црно-бели чекају Ницу на стадиону у Хумској након убедљиве победе од 6:0 против екипе Младости у мечу 11. кола Суперлиге Србије.

Партизан је у првом колу такмичења у групи Д Лиге конференције одиграо 3:3 у Чешкој и освоји бод на гостовању екипи Словацког иако је био надомак победе након црвеног картона Белића и раног вођства чешке екипе од 2:0. 

Тим из Нице је у првом колу, после великих навијачких сукоба и померања меча, поделио бодове са Келном на домаћем терену - 1:1.

Што се тиче националног такмичења, Ница тренутно заузима 12. позицију у француском шампионату - у седам одиграних мечева забележили су две победе, два ремија и три пораза.

Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић најавио је упћи меча другог против Нице у Хумској да неће калкулисати и да црно-бели иду на победу против француског тима.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво