Читај ми!

Алегри није забринут: Морамо да ћутимо и радимо

Тренер фудбалера Јувентуса Масимилијано Алегри тврди да његова позиција није угрожена после новог пораза торинског клуба у Лиги шампиона, преносе италијански медији.

Јувентус је синоћ на свом терену поражен од Бенфике 2:1 у мечу другог кола групе Х Лиге шампиона. Торински клуб је у првом колу изгубио истим резултатом од Пари Сен Жермена, а у наредном колу играће на свом терену са Макабијем из Хаифе.

"Стара дама" је тренутно осма на табели Серије А са 10 бодова, а поједини италијански медији тврде да би Алегри могао да добије отказ.

"Моја позиција је угрожена? Не, није, тешки тренуци су део игре. Једино што морамо да урадимо јесте да ћутимо и да радимо", рекао је Алегри.

Он је истакао да већ мисли на наредни меч Лиге шампиона.

"Понављам, морамо да ћутимо, радимо и размишљамо о наредном мецу ЛШ. Овакве ствари се дешавају и дешаваће се опет, а ми морамо да се носимо са њима са великом одговорношћу. У недељу имамо тешку утакмицу, па ћемо након ње поново размишљати о ЛШ. Ништа није изгубљено", сматра Алегри.

Тренер Јувентуса је навео да нема шта да замери играчима.

"Нормално је да су очекивања велика, али чињеница је да нам недостаје доста важних играча. Тешко успевамо да одморимо играче који већ имају много утакмица у ногама. Сада се у ЛШ ситуација закомпликовала, али морамо да радимо мирно и одговорно", закључио је Алегри.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара