Читај ми!

ФК Партизан најавио тужбе против Мијаиловића и одговорних у АПР-у

Југословенско спортско друштво (ЈСД) Партизан поднеће кривичне пријаве и тужбе против Остоје Мијаиловића и одговорних у Агенцији за привредне регистре (АПР), који су председнику кошаркашке секције црно-белих омогућили да се упише као правни заступник ЈСД Партизан, саопштено је из фудбалске секције клуба из Хумске.

У саопштењу се истиче да Скупштина на којој је Мијаиловић изабран за председника ЈСД Партизан није легитимна и да је нелегална.

"ЈСД је рано јутрос у АПР упутио допис у којем је јасно назначено да се не могу спроводити никакве промене у регистру и да сви ти евентулани покушаји морају бити спречени", саопштено је из фудбалске секције Партизана.

На званичном сајту АПР је раније данас објавио да је први човек кошаркашке секције црно-белих Остоја Мијаиловић нови председник ЈСД Партизан.

АПР је усвојио резултате скупштине ЈСД Партизан одржане у просторијама тениског клуба, на којој је Мијаиловић изабран за новог председника, а не паралелно одржаних избора који су нови мандат дали досадашњем првом човеку ЈСД Милораду Вучелићу, који је уједно и председник фудбалске секције црно-белих.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво