Читај ми!

Србија можда има бригу мање на Мондијалу, селектор Бразила изоставио једног од најбољих нападача

Селектор фудбалске репрезентације Бразила Аденор Леонардо Баки, познатији као Тите, саопштио је списак фудбалера на које рачуна за предстојеће пријатељске мечеве против Гане 23. септембра у Авру и Туниса 27. септембра у Паризу, објавила је Фудбалска конфедерација Бразила.

Изненађење је да на списку нема Габријела Жезуса који игра одлично у Арсеналу, али је позив добио штопер Јувентуса Глејсон Бремер, којег су Италијани покушавали да наговоре да игра за њихову селекцију.

То би значило да Жезуса неће бити ни на предстојећем Светском првенству у Катару, иако је један од најбољих бразилских нападача у овом тренутку.

Списак фудбалера Бразила за мечеве против Гане и Туниса:

Голмани: Алисон (Ливерпул), Едерсон (Манчестер шити) и Вевертон (Палмеирас).

Одбрана: Тијаго Силва (Челси), Бремер (Јувентус), Едер Милитао (Реал Мадрид), Маркињос (ПСЖ), Роџер Ибањез (Рома), Данило (Јувентус), Алекс Сандро (Јувентус) и Алекс Тељес (Севиља).

Средина терена: Каземиро (Манчестер јунајтед), Евертон Рибеиро (Фламенго), Фабињо (Ливерпул), Фред (Манчестер јунајтед), Лукас Пакета (Вест Хем) и Бруно Гимараеш (Њукасл), напад: Нејмар (ПСЖ), Винисијус Жуниор (Реал Мадрид), Рафиња (Барселона), Роберто Фирмино (Ливерпул), Педро (Фламенго), Матеус Куња (Атлетико Мадрид), Антони (Ајакс), Родриго (Реал Мадрид) и Ришарлисон (Тотенхем).

Бразил ће бити први ривал репрезентације Србије на Мондијалу у Катару, а меч Г групе на програму је 24. новембра.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи