Читај ми!

Милојевић: Поштујемо Монако, овде су падали и већи клубови

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић изјавио је да црвено-беле очекује квалитетна утакмица против Монака у првом колу групе Х Лиге Европа. Од тима очекује да буде максимално концентрисан јер је противник врло необичан и спреман.

Црвено-бели у четвртак од 21 час (РТС2) дочекују Монако на Стадиону „Рајко Митић", а стратег Звезде је истакао да их очекује врло необичан дуел и да његов тим мора бити врло концентрисан.

"Моћни су и доминантни физички, а то су показали и против Пари Сен Жермена. Међутим, они нису ванземаљци. Монако има проблема против екипа где су доминантни. Уз дисциплину и нашу игру можемо да направимо резултат. Поштујемо Монако, али не побеђује увек бољи на папиру. Овде су падали већи клубови од Монака, али нам је потребан потпуни фокус", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре, преноси "Јутјуб канал" Црвене звезде.

Шампион Србије је последња два меча у Суперлиги Србије против Партизана и ТСЦ-а одиграо нерешено 1:1, а Милојевић је прокоментарисао и игру тима у националном првенству.

"Нисам задовољан када не добијемо утакмицу, али игра није била слаба. Имали смо 27 удараца против ТСЦ-а. Не оправдавам себе, али откад је 1:1 са Партизаном неуспех? Наш највећи ривал се определио за дефанзивну оријентацију на свом терену. Победе нас гурају даље, свесни смо тога, али не треба да нам буде пресинг. Размишљамо само о Монаку, архивирали смо ТСЦ", додао је тренер Црвене звезде.

У исто време док се буде играла утакмица у Београду, у Будимпешти ће играти Ференцварош и Трабзон, друга два учесника групе Х.

Интересантно је да ће ово бити први дуел Црвене звезде и Монака иако оба клуба имају за собом богату историју. 

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво