Читај ми!

Милојевић: Могли смо до победе

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић изјавио је након вечитог дербија да не може да буде задовољан освојеним бодом, али да не може да буде ни превише незадовољан партијом својих изабраника.

Партизан и Црвена звезда одиграли су нерешено у првом вечитом дербију ове сезоне.

"Имали смо моменат да добијемо, дало би нам на самопоуздању, али момцима и залагањем сам задовољан. То је фудбал, моменат непажње и казна. Ипак, и да смо победили, не би првенство било решено, јер нико у септембру није освојио трофеј. С друге стране, ово је опомена за играче да се не опуштамо и да идемо даље из меча у меч. Мало слатко, мало горко", изјавио је Милојевић на конференцији за медије.

Утисак је да је била добра првенствена утакмица, а првих 30 минута је модел како би требало да играмо, додао је Звездин тренер.

"Постигли смо еврогол, имали пар добрих ситуација, али нисмо били конкретни у завршници. Треба нам више агресивнијих долазака у шеснаестерац и бољих одлука. Конкретно - да завршимо више напада. Могли смо да будемо убојитији и из прекида, имамо квалитет и радили смо на томе, тако да је то нешто за чим жалим", поручио је Милојевић.

Тренер црвено-белих није желео да коментарише судијске одлуке у дербију. 

"Главног арбитра звао је ВАР, размишљао је дуго и верујем у то да, ако има правде, онда се све изједначи. Некад вас оштете, некад не. Не кажем да смо оштећени, јер нисам видео ситуацију", констатовао је Милојевић.  

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара