Читај ми!

Милојевић: Хвала Декију, позив Звезде за мене част

Нови тренер ФК Црвена звезда Милош Милојевић изјавио је на званичном представљању да је захвалан свом претходнику Дејану Станковићу на свему што је досад урадио за њега и да је позив клуба из Љутице Богдана за њега био част.

"Хвала Дејану, учинио је три велике ствари за мене. Прва ствар кад ме довео и представио српској јавности, затим кад је разумео да ћу бити главни тренер и треће дао је благослов да ме позову и оставио ми добру групу играча и добар рад. Желим му све најбоље на људском и професионалном плану", изјавио је Милојевић на конференцији за медије у Љутице Богдана.

Тренер српског шампиона истакао је да верује у екипу и да ће успети да оствари циљ и освоји шампионску титулу, што аутоматски значи и пласман у Лигу шампиона наредне године.

"Позив Звезде је за мене био част. Неко каже тешко је, али имамо седам бодова предности, имамо утакмицу вечерас, имамо дерби за неколико дана. Што се тиче Лиге Европе, нећемо устукнути, неће бити лако, нема ту лаганих утакмица ни у Лиги Европе, ни у првенству. Верујем у момке и квалитет, да не верујем, не бих сада седео овде", рекао је Милојевић.

Нови стратег црвено-белих најавио је да ће у што скоријем року ангажовати помоћника и сараднике у стручном штабу.

"Што се тиче недостатака, то бих интерно са групом, да нас не офирам пред ривалима. Што се тиче помоћника, Милијаш остаје, тражимо првог помоћног тренера, тренера за физичку спрему и тренера голмана", рекао је Милојевић.

Тренер петоструког узастопног шампиона Србије питања око појачања пребацио је на спортски сектор.

"На та питања морам мало да сачекам, био сам фокусиран на Јавор. Спортски сектор ради на појачањима, играчким кадром сам задовољан. Играчи морају да схвате да је сваки нови почетак тежак. Ако сматрам да нешто треба, то ћу све усагласити са спортским директором. Боље не реаговати пребрзо", изјавио је стратег клуба са стадиона "Рајко Митић".

Милојевић ће потписати уговор на годину дана, а сарадња ће бити продужена на још годину дана ако освоји шампионску титулу.

Стручњак који је претходно радио као помоћни тренер у стручном штабу Дејана Станковића рекао је да рачуна на нападача из Норвешке Охија Омоијуанфа.

"Охи је наш нападач, док је ту, ја рачунам на све. Ако дође понуда, то је став клуба", изјавио је Милојевић.

Нови шеф стручног штаба црвено-белих водиће екипу на утакмици осмог кола Суперлиге против Јавора од 20.30.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво