Читај ми!

Мркела: Хвала Станковићу, са Милојевићем у нове успехе

Спортски директор ФК Црвена звезда Митар Мркела захвалио је данас бившем тренеру црвено-белих Дејану Станковићу на сарадњи и поручио да је клуб са Маракане у његовом наследнику Милошу Милојевићу добио, како је рекао, модерног тренера.

Мркела, након што се захвалио Станковићу, осврнуо се на новог тренера, који је како каже био планиран да замени Станковића на месту шефа стручног штаба.

"Пре свега желим да се захвалим Дејану Станковићу на изванредној сарадњи и истим таквим резултатима у протекле три године. Одлично смо функционисали и постигли пуно тога. Сада ће екипу преузети Милош Милојевић."

"Реч је о младом и изузетно перспективном стручњаку с којим сам сарађивао годину и по дана док је био асистент шефу стручног штаба, али и човеку који је поникао у Звездиној омладинској школи и одлично је познаје. Милоша Милојевића дуго пратимо, он је млад и модеран тренер, баш какав је потребан Црвеној звезди", изјавио је Мркела за званични сајт ФК Црвена звезда.

Спортски директор петоструког узастопног првака Србије открио је да је Милојевић и био планиран да једног дана наследи Станковића.

"Милојевић је свакако био предвиђен да замени Дејана Станковића када дође тај тренутак и сада је дошао. Нисмо имали ни најмању дилему и врло брзо смо се све договорили. Звезду сигурно чекају нови успеси са Милојевић на клупи, а верујем да ће доћи већ у групној фази Лиге Европе, као и у првенству", рекао је Мркела.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи