Читај ми!

Судија Мајкл Дин признао да је оштетио Челси

Енглески судија Мајкл Дин признао је да је направио грешку на мечу другог кола Премијер лиге између Челсија и Тотенхема, преносе британски медији. Дин је био судија у ВАР соби, а утакмицу је водио Ентони Тејлор. Меч је завршен без победника, 2:2. Тотенхем је до бода стигао у 96. минуту голом Харија Кејна.

Мајкл Дин је говорио за британске медије о моменту који је претходио изједначењу, када је фудбалер Тотенхема Кристијан Ромеро повукао за косу противничког играча Марка Кукурељу и оборио га на траву.

"Могао сам да позовем Ентонија Тејлора да сам погледа спорну ситуацију. Мени се у први мах учинило да није било ништа насилно у потезу Ромера. Након накнадно погледаног снимка и консултација са осталим судијама, јасно је да сам погрешио", изјавио је Дин.

Овај меч биће упамћен и по сукобу двојице менаџера Томаса Тухела и Антонија Контеа. Они су се посвађали током утакмице на "Стамфорд бриџу", а после меча наставили су са расправом. Редари су успели да спрече већи инцидент, а Тухел и Конте су зарадили црвене картоне.