Читај ми!

Арсенал вратио Жезусу осмех на лице

Нападач фудбалског клуба Арсенал и репрезентације Бразила Габријел Жезус изјавио је за И-Ес-Пи-Ен из домовине да се поново смеје док игра фудбал, алудирајући на то да је задовољан преласком у лондонски клуб.

Жезус је на "Емирејтс" стигао овог лета из Манчестер ситија за суму од 52,2 милиона евра, а на две утакмице у Премијер лиги постигао је два гола и уписао две асистенције.

"Након свега сам завршио играјући више по крилу и у Манчестер ситију и у репрезентацији, и после Светског првенства сам чак мислио да не могу да играм као деветка. Али, променио сам се, имам више самопоуздања. И поново се смејем док играм фудбал", изјавио је Жесус за И-Ес-Пи-Ен.

Бразилски фудбалер додао је да воли што може да игра на више позиција, али да је у суштини класичан нападач.

"Заправо је то што могу да играм на више позиција благослов, али ја сам заправо деветка. Ту сам да завршавам шансе, али наравно и да помогнем тиму. Дуго сам у глави имао мисао да нисам за то, да сам за крило. Сада сам поново оно што сам некада био", рекао је нападач Арсенала.

Пре доласка у Лондон Габријел Жезус наступао је за Палмеирас и Манчестер сити, а за репрезентацију Бразила одиграо је 56 утакмица и постигао 19 голова.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво