Читај ми!

Станковић: Нема фаворита, улог је велики, али добро смо анализирали противника

Шеф стручног штаба Црвене звезде Дејан Станковић, изјавио је на конференцији у Хаифи за медије пред први меч плеј-офа квалификација за Лигу шампиона против Макабија, да је добро анализирао противника и да у овој фази такмичења нема фаворита.

Фудбалери Црвене звезде ће у среду од 21 час одмерити снаге са Макабијем у Хаифи у оквиру плеј-офа квалификација за Лигу шампиона.

"Видели смо досадашње утакмице Макабија, као и они наше. Имали смо времена да анализирамо једни друге јер је ово двомеч великог улога. Имамо велико пшоштовање према Макабију, урадио је значајну ствар, поготово избацивањем фаворизованог Олимпијакоса и на крилима тог успеха дочекују сутрашњи дуел. У Београду нас чека реванш, а храбрија и опрезнија екипа ће проћи даље", изјавио је стратег Црвене звезде.

Станковић је додао да у овој фази такмичења нема фаворита. 

"Нема овде фаворита. Детаљи ће одлучивати. Обе екипе су добре, имају искуство и играле су овакве утакмице. Улог је велики и мали детаљи ће одлучивати ко ће проћи даље. Не видим екстремног фаворита. Играћемо на два врућа стадиона, а мала предност је што реванш играмо нас свом терену пред 55.000 људи где се неће чути судијски звиждук."

Све карте за дуел су распродате, а Црвена звезда донела је одлуку да на гостовању у Израелу не одради последњи тренинг.

"Терен је увек исти и не верујем да нешто може да се промени. Да имамо тренинг пред 35.000 људи имало би утицаја, али празан стадион је свуда исти. Све што можете да урадите у гостима је мало шеве. Искористили смо јутро да урадимо још један тактички тренинг у Београду и није нам први пут да се одлучимо на то".

"Знамо сваког играча из Макабија, 13-14 стандардних поготово. Скаутирали смо све о њима, знамо добре стране, а покушаћемо да нађемо и лоше. Утакмицу не добија један играч. Добија је тим, играчи који су на клупи и они који су остали у Београду... Ово добија екипа, искуство. Не може се склучајно доћи у плеј-оф Лиге шампиона", закључио је тренер шампиона Србије.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи