Читај ми!

Вилијан: Идем из Коринтијанса због претњи мојој породици

Бивши фудбалски репрезентативац Бразила Вилијан саопштио је да напушта Коринтијанс због константних претњи које су он и његова породица добијали од навијача тима из Сао Паула.

Вилијан се и званично растао са клубом објавивши поруку на друштвеним мрежама уз образложење зашто је донео такву одлуку. 

"Данас се опраштам од Коринтијанса. Желим да се захвалим клубу који ми је дао шансу да поново обучем овај дрес и свим навијачима који су ме углавном подржавали. Међутим, после константних претњи које смо добијали моја породица и ја, одлучио сам да раскинем уговор и сматрам да је тако боље и за мене и за клуб. Желим клубу срећу и нека га бог чува", написао је Вилијан на Твитеру.

Бразилски офанзивни везиста вратио се прошлог лета у Коринтијанс у ком је поникао и из кога је 2007. отишао и започео европску одисеју у Шахтјору из Доњецка.

Вилијан је наступао и за Анжи, Челси и Арсенал, а за репрезентацију Бразила одиграо је 70 утакмица и постигао девет голова.

Како су писали енглески медији, Вилијан је близу преласка у лондонски Фулам за који наступа српски репрезентативац Александар Митровић.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво