Читај ми!

Станковић пред Вождовац: На слатким сам мукама, Пешић и Иванић раде са екипом

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је да је на слатким мукама око избора тима пред суботњи (20.45) меч шестог кола Суперлиге против Вождовца на стадиону "Рајко Митић".

Црвено-беле у среду, 17. августа, очекује гостовање Макабију у Хаифи у првој утакмици плеј-офа за Лигу шампиона, па се очекује да Станковић "промеша карте" пред првенствени дуел против Вождовца.

"Сигурно да ће бити нека промена, али не много, јер када играш на два фронта или три, кад почне Kуп Србије, није лако, с обзиром да идемо на победу у свакој утакмици. Битно је да се после тих утакмица ради добар опоравак, да се играчи што пре освеже и спреме за наредни меч. Ми имамо широк ростер, увек могу да рачунам на адекватне замене. Сви раде добро, на слатким сам мукама кога одабрати", изјавио је Станковић за клупски сајт.

Стратег актуелног првака Србије и лидера Суперлиге осврнуо се и на статус Александра Пешића и Мирка Иванића, који су због лакших повреда пропустили пут у Јереван и гостовање Пјунику у реваншу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

"Нисмо рискирали, осетили су благе проблеме. Знамо шта нас чека у наредном периоду и колика је важност утакмице. Имали смо тај луксуз да можемо себи да допустимо да у Јерменију отпутујемо без Пешића и Иванића. Они су јуче радили са екипом, радиће и данас и по завршетку овог тренинга ћемо одлучити да ли ће они сутра наступити", рекао је Станковић.

Норвежанин Охи Омоијуанфо претходне четирти утакмице преседео је на клупи.

"Охи је ту, ради. Увек када неко фали, када га нема, не прича се о момцима који играју, дају голове и раде за тим. Увек се извлачи неко ко није ту, чисто да би се питало за здравље. Охи је добро и спреман је, тако да идемо даље", изјавио је тренер Звезде.

Фудбалери Црвене звезде после пет кола Суперлиге имају 12 бодова колико и другопласирани Чукарички, али црвено-бели имају меч мање јер су због европских обавеза одложили дуел петог кола против Војводине.

Са друге стране, Вождовац је после пет одиграних утакмица освојио осам бодова и налази се на седмом месту Суперлиге.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво