Читај ми!

Клоп шамаром честитао Митровићу на сјајној партији

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп честитао је на чудан начин српском репрезентативцу Александру Митровићу на сјајној партији у ремију Фулама и клуба са "Енфилда" (2:2) у првом колу Премијер лиге.

Митровић је био двоструки стрелац за лондонски тим, а како се могло видети на снимцима које су објавили енглески медији, Клоп је по завршетку меча пришао Србину, пружио му руку, а потом га благо ошамарио по левом образу.

Међутим, није Немац желео било какав инцидент, већ је то био знак одобравања за одличну партију којом је Србин заслужио звање најбољег играча утакмице на "Крејвен котиџу".

Последњи фудбалер који је пре Александра Митровића дао два гола Ливерпулу био је везиста Манчестер ситија Илкај Гундоган, који је у томе успео 2021. године.

Најбољи стрелац у историји репрезентације Србије на утакмици против Ливерпула постигао је два гола, изнудио пенал, имао два успешна дриблинга, добио седам од девет дуела на земљи, као и 11 од 14 ваздушних дуела и направио четири фаула.

Силва: Митровић ради много више од самог давања голова

Менаџер Фулама Марко Силва изјавио је да Митровић доноси његовом тиму много више од самог постизања голова.

"За мене није важно шта људи причају о Митровићу. Ја сам овде да извучем најбоље од својих играча, то је мој посао. Поновићу нешто што сам рекао 20 пута претходне сезоне, он ради много више од постизања голова. Ради много за тим и чини то на фантастичан начин. Тера ривале да буду стално под притиском", изјавио је Силва.

Тренер Ливерпула Јирген Клоп критиковао је игру свог тима и пожалио се на сув терен.

"Освојили смо бод у утакмици коју смо одиграли веома лоше, тако да је сада питање како нам се то догодило. Наш приступ у почетку није био како треба, а онда смо желели да узвратимо, али више није било лако, терен је био сув...Резултат је добар, мислим да нисмо заслужили више од овога. Могли смо и да победимо на крају, али било би превише", навео је Клоп.

"Митровић је права животиња"

Капитен Фулама на утакмици првог кола Премијер лиге против фудбалера Ливерпула, Американац Тим Рим, изјавио је да је српски репрезентативац Александар Митровић "права животиња" и да ће лондонски клуб бити добро све док Србин постиже голове.

"Када му је дан, он је права животиња и показао је то поново данас. Докле год Митровић постиже голове, ми ћемо бити на добром месту", истакао је штопер Фулама.

Американац је истакао да Фулам више неће бити такозвани "јо-јо клуб" који годинама уназад испада из Премијер лиге и враћа се у њу.

"То је на медијима да дискутују. Ми знамо где желимо да будемо, ми знамо где су нам срца, ми знамо где су нам умови и на крају, знамо шта треба да урадимо да бисмо били овде", закључио је Рим и додао да је бод против прошлогодишњег финалисте Лиге шампиона огроман подстрек за тим Фулама.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво