Читај ми!

Столица после пораза од АЕК-а: Првих пола сата меча су наш путоказ

Тренер фудбалера Партизана Илија Столица изјавио је после пораза од АЕK у Ларнаки (2:1) да рецепт за пролаз у плеј-оф лежи у првих пола сата меча на Kипру у ком су црно-бели били бољи ривал.

Партизан је повео на Кипру, али је домаћин у наставку дошао до преокрета и победе од 2:1.

"Показали смо у првом делу меча да држимо контролу, што смо и желели. Нажалост, десила се ситуација код та оба прекида. То је нешто што не сме да нам се догађа на овом нивоу фудбала. Нисмо имали ни среће код пречке Рикарда, а имали смо и неколико шанси на 1:0 да повећамо предност. Домаћи тим је ипак боље адаптиран на ове временске услове. Првих пола сата је наш путоказ и тако ћемо се спремати и за реванш", изјавио је Столица на конференцији за медије после утакмице.

Тренер црно-белих који је током недеље већ избегао смену, поручио је да добро зна шта се очекује од тренера који води Партизан и фудбалера који носе црно-бели дрес.

"Јасно је да свако од нас зна које су наше обавезе у Партизану. Важно је и то да пролазимо кроз велику транзицију, огроман је број одлазака и долазака. Неке ствари траже време. Нажалост, неки играчи који су уигравани у Словенији, отишли су. Нисмо ни близу резултата које Партизан мора да има. Верујем у ове момке, а требају нам и појачања пошто нас чека огроман број мечева у наставку јесени. Не смемо да клонемо духом, већ морамо да прионемо на посао. Већ на следећем мечу покушаћемо да победимо АЕK", рекао је стратег вицепрвака Србије.

Столица се осврнуо и на тешке услове за игру на Kипру.

"Имали смо захтев да играмо у 21 час, али домаћин ипак има право да изабере када ће утакмица бити одиграна. Верујем да пред нашим навијачима можемо до победе упркос свим лошим дешавањима", истакао је Столица.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво