Читај ми!

Катаи: Да против Пјуника наставимо низ победа

Сезону смо отворили са четири победе, на најбољи могући начин и нема разлога да тако не наставимо у среду против Пјуника, рекао је фудбалер Црвене звезде Александар Катаи уочи старта квалификација за Лигу шампиона.

Црвено-бели у првом мечу трећег кола квалификација за елитно такмичење дочекују Пјуник у среду од 20.45 сати.

"Очекује нас утакмица против тима који је првак Јерменије и сигурно неће бити лако, али морамо да будемо реални и кажемо да на Маракани ни много већи клубови не могу да се наиграју фудбала. Утакмица против Радника је можда била и најбоља од старта сезоне, мислим да су навијачи уживали дословно од првог до последњег судијског звиждука и на крилима тога дочекујемо Пјуник. Сви смо узбуђени пред утакмицу, верујем да је такво расположење и код навијача и очекујем пун стадион", изјавио је Катаи за клупски сајт.

Звездина "десетка" одушевљен је идејом да сви навијачи дођу у Звездиним дресовима и да се трибине обоје у црвено-бело.

"Фантастична идеја. Надам се да ће бити што више Катаија на трибинама. Шалу на страну, разговарамо међусобно о томе и одушевљени смо. Биће то атмосфера за памћење и сјајна слика коју ћемо послати - сви звездаши као један. Верујем да ће то све бити пропраћено добром партијом на терену, те да ће спектакл заиста бити потпун. Сигуран сам да нас очекује једно лепо августовско веце и да ћемо на најбољи могући начин започети овогодишњи европски пут", поручио је Катаи.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара