Читај ми!

Роналдо се вратио у тим Јунајтеда, Рајо Ваљекано извукао реми

Кристијано Роналдо вратио се у тим Манчестер јунајтеда после неколико недеља одсуства и одмах се нашао у стартној постави. Јунајтед је одиграо нерешено 1:1 у припремној утакмици са Рајо Ваљеканом, а Роналдо је на полувремену остао у свлачионици.

Португалац се пре неколико дана прикључио тренинзима "црвених ђавола" након што није успео да пронађе нови ангажман јер жели да напусти Јунајтед.

Кристијано је кашњење правдао "породичним разлозима", али је откривено да је саопштио клубу да жели да иде и његов менаџер Жорж Мендеш је тражио нови ангажман.

На његову жалост, ниједна екипа га није хтела (његова жеља је била да игра у Лиги шампиона) и он је започео преговоре са Јунајтедом о својој будућности.

У окршају са Рајом на "Олд Трафорду" предводио је напад екипе, али није успео да се упише у стрелце иако је имао једну изузетно добру прилику.

Уместо њега у игру је на почетку другог дела игре ушао Амад Дијало, који је само два минута касније затресао мрежу гостију. Млади нападач је погодио после шута Алекса Тељеса и одбитка од голмана Раја.

Екипа Ерика тен Хага није дуго задржала предност јер је шпански представник изједначио десетак минута касније преко Алвара Гарсије који је, испоставиће се, поставио коначан резултат.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво