Читај ми!

Дел Пјеро: Влаховић ме импресионирао, разуме тежину овог дреса

Прослављени нападач фудбалског клуба Јувентус Алесандро дел Пјеро изјавио је да је импресиониран репрезентативцем Србије Душаном Влаховићем.

Италијански тим налази се на припремама у Лос Анђелесу, а у САД их је дочекао легендарни фудбалер.

Јувентус је Влаховића довео крајем јануара из Фјорентине за суму од 81,6 милиона евра, а Дел Пјеро истиче да српски нападач спада у ред играча који разумеју да се налазе у једном од највећих клубова Европе.

"Има момака који имају извенредне квалитете. Упознао сам их и многи имају прави став да могу добро да раде и да разумеју која је тежина овог дреса. Влаховић ме је импресионирао на изузетно позитиван начин", изјавио је Дел Пјеро за ТВ канал Јувентуса.

Бивши шампион света и вицепрвак Европе са Италијом нахвалио је и Аргентинца Анхела ди Марију, који је у Торино стигао овог лета као слободан играч.

"Мислим да је он фантастично појачање за Јувентус, има невероватан квалитет. Ефикасан је, то је нешто што волим. Сјајна је личност. Има искуство, зна како се освајају трофеји, упознао сам га и само потврдио оно што мислим", истакао је Дел Пјеро.

Италијан је за Јувентус наступао од 1993. до 2012. године, а са "бјанконерима" из Торина освојио је шест титула првака Италије, Куп Италије и Лигу шампиона 1996. године.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво