Читај ми!

Медији нашли нови клуб Роналду, "Ас" каже Атлетико из Мадрида

Фудбалер Манчестер јунајтеда и португалски репрезентативац Kристијано Роналдо могао би да настави каријеру у мадридском Атлетику, преноси шпански спортски лист "Ас".

Шпански лист тврди да је Роналдо после разговора са тренером Атлетика Дијегом Симеонеом одлучио да пређе мадридски клуб.

Роналдо је у Шпанији играо за Реал, али није тип фудбалера, које тражи Симеоне. Међутим, Ас истиче да је ситуација изузетно озбиљна, пошто Роналдо инсистира на одласку из Манчестер јунајтеда.

Медији су у претходном периоду селили Роналда у Пари Сен-Жермен, Бајерн, Рому, па чак и Спортинг из Лисабона. 

Португалац није отпутовао са екипом "црвених ђавола" на предсезонску турнеју по Азији и Аустралији из приватних разлога.

Менаџер Манчестер јунајтеда Ерик тен Хаг тврди да ће португалски репрезентативац да остане у клубу са "Олд Трафорда", али шпански медији истичу да постоје мале шансе да Роналдо и наредне сезоне игра у енглеском клубу.

Тен Хаг тражи максималан ангажман од свих својих фудбалера на терену, а Роналдо никада не игра пресинг на последњу линију свог ривала.

Шпански лист на крају истиче да су Роналдове године, огромна плата и чињеница да се већ полако не уклапа у постулате модерног фудбала, фактори који му отежавају одлазак из Манчестера.