Читај ми!

Звезда поход на Лигу шампиона почиње од Јерменије или Луксембурга

Фудбалери Црвене звезде поход на Лигу шампиона почеће од Јерменије или Луксембурга, одлучено је жребом у Ниону. Звезда ће у 3. колу квалификација за елитно такмичење играти против победника сусрета Пјуник – Диделанж.

Пјуник ће у првом мечу 2. кола квалификација за елитно такмичење сутра дочекати Диделанж, а ко ће на мегдан шампиону Србије биће познато после реванша 26. јула у Луксембургу.

Црвена звезда биће домаћин у првом мечу трећег кола квалфикација који ће на програму бити 2. или 3. августа, док ће реванш бити седам дана касније.

Жреб за плеј-оф Лиге шампиона, у којем ће Црвена звезда такође бити повлашћена уколико прође 3. рунду квалификација, биће одржан 1. августа.

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је да зна шта се очекује од његовог тима у квалификацијама за Лигу шампиона.

"Знамо шта је наш циљ и шта се очекује од нас. Спремамо се већ дуго времена за оно што нас чека у Лиги шампиона, и ово је прва препрека на нашем европском путу. Не потцењујемо никога, али ни не прецењујемо, јер смо свесни нашег квалитета, континуитета, уиграности и фактора публике који увек прави разлику у нашу корист на европским мечевима", рекао је Станковић за званични сајт клуба.

Он је истакао да очекује велику подршку навијача у квалификацијама за Лигу шампиона.

"Све је у нашим ногама, ко год да нам буде наредни ривал. Верујем у екипу, верујем да ће и навијачи напунити Маракану у првом мечу и да ће бити право звездашко вече. Нас до тада очекују још две првенствене утакмице и надам се да ћемо наставити у маниру у ком смо стартовали такмичарску годину. Сви имамо исти циљ, а то је Лига шампиона", истакао је Станковић.

Парови 3. кола квалификација за Лигу шампиона:

Макаби Хаифа (Израел)/Олимпијакос (Грчка) – Аполон Лимасол (Кипар)
Карабаг (Азербејџан)/Цирих (Швајцарска) – Ференцварош (Мађарска)/Слован Братислава (Словачка)
Лудогорец (Бугарска)/Шамрок роверс (Ирска) – Динамо Загреб (Хрватска)/Шкупи (Македонија)
Марибор (Словенија)/Шериф (Молдавија) – ХЈК Хелсинки (Финска)/Викториња Плзењ (Чешка)
Црвена звезда (Србија) – Пјуник (Јерменија)/Диделанж (Луксмебург)

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво