Читај ми!

Црвена звезда раскинула сарадњу са Пићинијем

Шампион Србије у фудбалу Црвена звезда саопштила да је споразумно раскинула сарадњу са десним беком из Италије Кристијаном Пићинијем.

Италијан је у јануару стигао на Маракану пошто се разишао са шпанском Валенсијом, а за црвено-беле одиграо је 13 утакмица.

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела захвалио се Пићинују на професионалном односу.

"Хвала Кристијану на професионалном односу према клубу. Реч је о веома квалитетном играчу, кога је задесила тешка повреда и још није успео да се врати на ниво на ком је био. Одиграо је добру полусезону, нашао се и на списку италијанске репрезнтације у јуну, али темпо је у овом тренутку прејак."

"Схватили смо да ни поред добро одрађених припрема не може да буде у топ форми за квалификације за Лигу шампиона, њему је било јасно да не може да помогне клубу на начин на који жели и одлучили смо се за споразумни растанак", изјавио је Мркела за званични сајт Црвене звезде.

Спортски директор црвено-белих рекао је да српски клуб нема финансијских обавеза према Италијану ком је пожелео срећу у наставку каријере.

"Био је веома фер према клубу, па нећемо имати непредвиђених издатака. Пицинију желимо све најбоље у наставку каријере", поручио је Мркела.

Пићини је у каријери наступао за Фјорентину, Карарезе, Специју, Ливорно, Бетис, Спортинг из Лисабона, Валенсију, Аталанту и Црвену звезду.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво