Читај ми!

Нови газда Челсија хоће Роналда, пита се тренер Тухел

Нови власник фудбалског клуба Челси Тод Боли инсистира на довођењу нападача Манчестер јунајтеда Кристијана Роналда, пише британски Атлетик, а преноси Дејли мејл. У медијима су се појавили и наговештаји да ће се поново вратити у редове Реал Мадрида.

Роналдо је наводно саопштио управи "црвених ђавола" да нема намеру да остаје на Олд Трафорду, а Боли је претходних дана био у контакту са португалчевим менаџером Жоржом Мендесом.

Ипак, коначну реч око потенцијалног трансфера имаће тренер Челсија Томас Тухел.

Немац жели нападача који је способан да игра пресинг и притиска противничку одбрану у већем делу меча, а Роналдо не спада у ту категорију јер има 37 година.

"Време ће показати, али није тајна да је екипа која игра без Кристијана Роналда слабији тим у одређеним сегментима игре. Он је један од највећих фудбалера свих времена и то показује сваки пут кад је на терену. Међутим, истина је да можете да побеђујете и будете велики тим и без Кристијана Роналда.", рекао је Тухел о Роналду.

Иначе већ недељама траје прича о одласку Роналда који се није појавио ни на данашњем окупљању тима а из Јунајтеда уверавају да су у питању породични разлози и да Португалац није на продају.

У медијима су се појавили наговештаји да ће се можда вратити и у његов некадашњи клуб Реал Мадрид који је послао двосмислену поруку на друштвеним мрежама са снимцима његових голова.

„За девет сезона у Реал Мадриду, Кристијано је постигао 451 гол и постао најбољи стрелац у историји тима", наводи се у поруци краљевског клуба.

Португалац је играо за Реал Мадрид од 2009. до 2018. године и оборио све клупске рекорде и освојио 15 трофеја, од којих четири Лиге шампиона.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво