Читај ми!

Салах остаје у Ливерпулу, нови уговор до 2025. године

Египатски фудбалер Мохамед Салах, продужио је уговор са Ливерпулом до 2025. године, саопштили су "црвени".

Иако се наговештавало да би Ливерпул могао да остане без једног од најбољих играча, Мо Салах је продужио уговор са "црвенима".

Салах је до сада провео пет година у Ливерпулу, а упркос интересовању Реала, као и бројних других клубова широм Европе, Египћанин је уговорио сарадњу са садашњим клубом до 2025. године. 

Он је за "црвене" одиграо 254 утакмице, постигавши 156 голова.

"Ово је срећан дан за све. Осећам се сјајно и узбуђено једва чекам да освојим нове трофеје са клубом. Било је потребно мало више времена да се договори продужетак, али сада је све готово и фокусирамо се на следеће циљеве", рекао је Салах.

"Могло се приметити да претходних пет или шест година, клуб константно напредује. Прошле сезоне смо били близу да освојимо четири трофеја, али смо нажалост у последњој недељи остали без два јако важна. Мислим да смо у одличној позицији да се поново боримо за све трофеје. Имамо нова појачања, треба да радимо напорно, имамо добру визију, будемо позитивни и пробамо поново да освојимо све", додаје египатски фудбалер.

Салах је у Ливерпул дошао 2017. године из Роме у трансферу вредном 42 милиона евра, а током каријере играо је још за Фјорентину, Челси, Базел и Ел Мокавлон.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара