Читај ми!

Филиповић: Дошао сам да освајам трофеје са Партизаном

Нови фудбалер Партизана Александар Филиповић изјавио је да ће дати све од себе да са клубом из Хумске осваја трофеје.

Филиповић (27) је у Партизан стигао из Бате Борисова, а данас се приључио припремама црно-белих у Словенији. Он је пре белоруског клуба играо за Вождовац и Јагодину, а поникао је у Дубочици из Лесковца.

"Чим сам чуо за понуду Партизана причао са тренером Илијом Столицом. Ово је за мене велика шанса, опет ћу сарађивати са тренером с којим сам проживео лепе тренутке у Вождовцу."

"Консултовао сам се са супругом, обоје смо се после скоро пет година у иностранству ужелели куће. Брзо смо решили да се вратимо кући и да потпишем уговор са Партизаном", рекао је Филиповић за званични Јутјуб канал клуба.

Он је био члан Вождовца који је у мају 2017. године победио Црвену звезду (3:2) и омогућио Партизану да преузме прво место на табели Суперлиге Србије, а касније и да освоји титулу.

"Веома ми је драго што се тако десило. Ја сам фудбалер који хоће да осваја трофеје. Знам да сам дошао у клуб који жели трофеје, а даћу све од себе на свакој утакмици како бисмо освојили титуле. Играо сам у Белорусији, али тамо притисак није као овде", рекао је нови фудбалер Партизана.

Филиповић је истакао да ће се брзо привићи на нови клуб.

"Иза мене је предиван период у животу, осећао сам као да нисам странац у Белорусији, што је најбитније кад си у иностранству. Освајали смо титуле, узимали купове, играли европска такмичења, а БАТЕ-у желим да се што пре врати на шампионски пут."

"У Борисову сам најчешће играо левог бека, ту је највише требало да се помогне, али ми је десна нога јача и најкомфорније ће бити да да играм по тој страни", истакао је Филиповић.

Он је рекао да на припреме Партизана долази физички спреман.

"Нисам паузирао, јер је шампионат Белорусије у току. Што се тиче Партизана, играо је леп фудбал, свидело ми се како су се момци борили за клуб. На свакој утакмици даћемо максимум", закључио је Филиповић.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара