Читај ми!

Звезда представила ново појачање, Букари у црвено-белом

Фудбалски клуб Црвена звезда у просторијама клуба представила је ново појачање за наредну сезону. Ради се о 23-годишњем фудбалеру из Гане Осману Букарију, који долази из редова Гента.

Букари долази из Гента, игра на позицији крила, а претходну сезону провео је на позајмици у Нанту.

"Као што сам и најавио, представљамо Букарија, наше друго појачање, то је играч каквог дуго нисмо имали, класично крило, очекујемо од њега да убрза нашу игру, да се наметне тренеру Дејану Станковићу, као и да буде асистент код много голова", изјавио је спортски директор црвено-белих Митар Мркела на промоцији на стадиону "Рајко Митић".

Букари је истакао да очекује добру сезону и да ће навијачи уживати у његовим партијама.

"Могу да играм на оба крила као и иза нападача. Срећан сам што сам у Звезди и верујем да ћу оправдати поверење", истакао је Букари, који је потписао уговор на четири године и носиће црвено-бели дрес са бројем 19.

Подсетио се и дуела са Звездом у Лиги Европе пре две године, рекао да се сећа много дуела, као и да је тадашњи његов тим изгубио оба меча.

Такође, рекао је и да не осећа притисак јер је прилично скупо плаћен за српске услове (два милиона евра) и да ће његов фокус бити на терену и да ће дати све од себе да помогне екипи.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво