Читај ми!

Звезда представила Кангву, Букари потписује у уторак

Фудбалски репрезентативац Замбије Кингс Кангва, прво појачање Црвене звезде у летњем прелазном року, представљен је на стадиону Рајко Митић, а како је најавио спортски директор Митар Мркела већ сутра биће промовисан и крилни нападач Осман Букари.

Мркела је представио прво појачање шампиона Србије за нову сезону и рекао да ће везиста допринети да екипа игра модерније.

"Задовољство ми је да представим Кангву, играчу који нам долази из Арсенала из Туле. Он је рођен 1999. године и игра на средини терена. Циљ нам је био да у овом прелазном року подмладимо и убрзамо екипу, а Кангва је један од играча који ће допринети да наша екипа у наредном периоду изгледа другачије, модерније, потентније. Ради се о брзом играчу, који добро контролише лопту. Веома је покретљив и динамичан и верујем да ће се брзо уклопити у захтеве Дејана Станковића и да ћемо са њим добити оно што смо тражили", рекао је Мркела на конференцији за медије.

Мркела је најавио "брзи потпис" крилног нападача Османа Букарија из Гента.

"Верујем да ће већ сутра бити нова промоција. Долази нам Осман Букари. Он ће данас бити у Београду и сутра ће бити представљен. Што се тиче нападача, ту не журимо. Било нам је битно да доведемо играча на позицији осмице и на позицији десног крила. Све друго имамо покривено и све друго ћемо радити полако", рекао је Мркела.

Задовољство због доласка у редове црвено-белих истакао је Кангва, али и напоменуо да ће све што има да каже показати на терену.

"Био сам веома узбуђен и срећан када је дошло до договора. И даље сам веома узбуђен. Радујем се свему ономе што ме очекује већ сада када се будем прикључио екипи", истакао је Кангва и додао да је Миодраг Божовић са којим је радио у Арсеналу фантастичан тернер, а да је о Звезди причао и са досадашњим саиграчима Гораном Чаушићем и Ђорђем Деспотовићем, као и Луком Јовићем.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво