Читај ми!

Винисијус одбио "неморалну понуду" Пари Сен Жермена

Фудбалер Реала, бразилски репрезентативац Винисијус (21), одбио је тзв. "неморалну понуду" да настави каријеру у Пари Сен Жермену, за годишњу плату од чак четрдесет милиона евра, преноси шпански спортски лист "Марка".

Шпански лист тврди да су челници шампиона Француске "врбовали" младог Винисијуса да напусти мадридски клуб. Наводи се да је ова информација додатно закомпликована односе између два клуба, пошто су Реал и ПСЖ већ "водили рат" око Килијана Мбапеа, који је на крају остао у Паризу.

Марка наводи да је ПСЖ од новембра 2021. године, па све до марта 2022. вршио притисак на бразилског фудбалера и тражио је од Винисијуса да не продужи уговор са "краљевским клубом", који је на снази до 2024.

ПСЖ је наводно Бразилцу обећао годишњу плату од чак 40.000.000 евра, огроман бонус само за потпис уговора, али и помоћ око покретања бизниса у Катару, као и разне друге привилегије које би имао у француском клубу.

Винисијус тренутно у Реалу годишње зарађује око три и по милиона евра. Он тренутно преговара са челницима мадридског клуба у вези са продужењем уговора, по којем би зарађивао око десет милиона евра по сезони.

Винисијус (21) је члан Реала од 2018. године. Он је био једини стрелац у победи Реала над Ливерпулом у овогодишњем финалу Лиге шампиона (1:0).

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво