Читај ми!

Немачка сурова према европском прваку, мађарски шамар Енглезима

Фудбалска селекција Немачке убедљиво је савладала Италију 5:2, у утакмици четвртог кола Групе 3 А Лиге нација. Мађарска још једном савладала Енглеску, у Вулверхемптону је славила убедљиво са 4:0.

Немачка је у Менхенгладбаху одиграла одличан меч и у потпуности надиграла званичног европског шампиона, који је потврдио да се налази у лошој форми.

Италија је на почетку меча пропустила одличну прилику преко Распадорија, да би већ у 10. минуту тај промашај казнио Јошуа Кимих, који је искористио асистенцију одличног Раума и провукао лопту између ногу Донаруме.

У последњим тренуцима првог дела Гундоган је са беле тачке повисио на 2:0м а претходно је Бастони оборио Хофмана.

Већ у 51. минуту било је 3:0, овога пута стрелац је био Томас Милер, који је испратио акцију свог тима и спретно реаговао на одбијену лопту.

Прелепу акцију немачког тима завршио је Тимо Вернер у 68. минуту, да би исти играч само минут касније искористио велику грешку голмана "азура" за великих 5:0.

Поготке за Италију постигли су 18-годишњи Њонто у 78. минуту, а онда и Бастони у последњим тренуцима утакмице.

У другој утакмици исте групе, Мађарска је још једном савладала Енглеску, овога пута на Острву.

Стрелац првог гола на мечу био је Роланд Шалај у 16. минуту утакмице, а исти играч је у 70. минуту удвостручио предност гостију.

Потпани распад система у енглеском тиму искористио је Жолт Нађи у 80. минуту, да би коначан резултат поставио Газдаг у 89. минуту.

После четири одиграна кола, Мађарска је прва у групи са 7 бодова, Немачка је освојила 6, Италија има 5, а Енглеска само 2 бода.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се