Читај ми!

Партизан почео припреме, Столица окупио 26 фудбалера

Фудбалери Партизана почели су припреме за нову сезону, а на првом окупљању тренер Илија Столица имао је на располагању 26 играча. Шеф стручног штаба Илија Столица изнео је план тренинга за прву недељу рада, као и за почетак припрема у Словенији, где ће црно-бели боравити од 18. јуна до 2. јула.

На списку новог тренера црно-белих нашло се 26 играча међу којима је и неколико младих, потеклих у омладинском тиму.

На списку су: Бојан Остојић, Лука Суботић, Филип Холендер, Бибрас Натхо, Квинси Мениг, Немања Стевановић, Слободан Урошевић, Милан Смиљанић, Никола Лакчевић, Немања Јовић, Милан Лукач, Вања Влаховић, Матеја Сташевић, Марко Живковић, Саша Здјелар, Љубомир Фејса, Немања Милетић, Александар Лутовац, Александар Поповић, Милош Јојић, Александар Миљковић, Михајло Петковић, Марко Миловановић, Самед Баждар, Лазар Славковић, Марко Јевтовић.

Екипи ће се касније прикључити Рикардо Гомеш, Игор Вујачић, Синиша Саничанин, Михајло Илић и Никола Терзић.

"Минуле сезоне смо постигли велики такмичарски успех под вођством тренера Александра Станојевића и вероватно бисмо, да је само такмичарски део био у питању, однели титулу. Међутим, ван терена смо били мање успешни и пред крај смо остали без трофеја. И у Европи смо стигли даље него икад током пролећног дела сезоне", рекао је председник црно-белих Милорад Вучелић.

За наредну сезону, како је истакао, изабрали смо најбољег могућег шефа стручног штаба Илију Столицу.

"Од играча се очекују битке и такмичења у првенству, Купу и Европи, а ја им желим успех. Уколико се потпуно посвете терену, могу се надати успеху. Не смеју ни да помишљају да истерују неке друге правде. Надам се да ће ВАР радити сваког тренутка, да правда неће зависити од човека и судија", истакао је Вучелић.

Нови тренер Илија Столица рекао је да жели да усмери пажњу и енергију на играче и само на терен.

"Морамо да имамо испред себе трофеје и победе, али ћемо ићи од победе до победе, од дана до дана. Сезона испред нас је специфична и захтевна, али ће бити и времена за одмор", поручио је Столица.  

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара