Читај ми!

Панков још две године у Црвеној звезди

Штопер Црвене звезде Радован Панков продужио је уговор са шампионом Србије до 2024. године.

Панков је у просторијама стадиона "Рајко Митић" у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле ставио параф на нови уговор.

"Продужио сам уговор са вољеним клубом на још две године. Добио сам леп ветар у леђа пред нову сезону. На мени је да опет оправдам очекивања. Ово је велики корак напред за мене. Драго ми је што ћу бити део клуба још две године. Значи ми поверење клуба. Мислим да сам га заслужио пруженим на терену и на тренинзима. Очекивао сам овај моменат, јер прича траје већ неко време, али сад смо и озваничили", изјавио је Панков.

Бивши фудбалер Војводине, Урала, АЕК Ларнаке и Радничког из Ниша истакао је да би волео да са црвено-белима макар још једном учествује у Лиги шампиона.

"Волео бих да осетим укус Лиге шампиона бар још једном, ако не и два пута. Наравно, предуслов за то су треће и четврто коло ове године, као и титула наредне сезоне, која би нам била шеста у низу. Морамо још мало да дигнемо лествицу, иако је дижемо сваке године, али овом тиму и клубу је само небо граница", поручио је Панков.

Новосађанин се осврнуо на подршку навијача у претходној сезони.

"Било је дивно и ове сезоне. Одбранили смо дуплу круну. Навијачи су били феноменални, поготово у финишу сезоне. Дали су нам снагу и ветар у леђа када нам је снаге у ногама понестајало. Тешка сезона је за нама. Волео бих да их видим у што већем броју, поготово сад, у летњем периоду, када свима нама то много значи. Много битан период је пред нама", закључио је дефанзивац Црвене звезде.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво