Читај ми!

Мркела: Марин огромно појачање за Звезду

Некадашњи фудбалер Црвене звезде и немачки репрезентативац Марко Марин представљен је као нови шеф скаутске службе црвено-белих.

Марин је у просторијама клуба на Стадиону "Рајко Митић" представљен као нови шеф скаутске службе Црвене звезде, а том приликом новинарима се обратио спортски директор клуба Митар Мркела.

"Пре неколико година сам Марка Марина представио као играча и тада сам рекао да сам сигуран да је то једно велико појачање за нас. Исто тако сам сада сигуран да ће у новој улози шефа скаутске службе бити велико појачање", изјавио је Митар Мркела.

Марин је са великим успехом наступао за црвено-беле и помогао клубу да се први пут у историји пласира у Лигу шампиона. 

"Ми смо последњих неколико година остваривали сјајне резултате, били смо сваке године све бољи и бољи, али и у овој паузи између два првенства. Желимо да се појачамо и играчки и организационо. Марин је велико име европског и светског фудбала, човек са великим искуством и сигуран сам да ће бити огромно појачање и да ће Црвена звезда са њим бити много јача", истакао је Мркела на промоцији Марка Марина.

Марин је наступао за Звезду од 2018. до јануара 2020. године, а у каријери је играо и за Вердер, Челси, Севиљу, Фиорентину, Олимпијакос, да би каријеру завршио у мађарском Ференцварошу.  

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво