Читај ми!

Партизан доминирао против Војводине, па стрепео за пласман у финале Купа

Фудбалери Партизана савладали су Војводину са 2:1 и пласирали се у осмо узастопно финале Купа Србије. Црно-бели у првом полувремену постигли два гола, али и промашили велики број прилика. У наставку Војводина смањила резултат, а домаћи до последњег минута стрепели да ли ће стићи до победе. У другом полуфиналу састају се Црвена звезда и Нови Пазар.

Сличну утакмицу као пре неколико дана одиграли су Партизан и Војводина, овога пута у полуфиналу Купа Србије, а и резултат је на крају био исти – 2:1 за црно-беле.

Екипа Александра Станојевића одлично је ушла у меч, створила велики број прилика за гол, али је постигла само два поготка.

Бриљирао је Емил Роцков на голу Воше, скинуо неколико зицера домаћим играчима и само захваљујући њему Новосађани у првом делу нису доживели резултатску катастрофу.

Партизан је повео већ у 4. минуту, а стрелац је био Рикардо Гомес. Нападач црно-белих постигао је свој 35. погодак у сезони, чиме је изједначио учинак Матеје Кежмана из сезоне 1999/00.

Домаћи тим је доминирао, стварао прилике, Роцков бранио, али су црно-бели ипак стигли и до другог поготка, а стрелац прелепог гола био је Квинси Мениг у 43. минуту.

Војводина је заиграла много боље у наставку, а то је омогућио и Партизан индолентном игром, што гости кажњавају у 52. минуту, када Зукић користи асистенцију Симића после одличног контранапада екипе Игора Радојичића.

До краја утакмице није био озбиљнијих прилика за гол, иако су навијачи црно-белих стрепели сваки пут када је лопта била близу њиховог казненог протора.

На крају је Партизан заслужено славио тријумф и осму годину заредом играће у финалном мечу Купа Србије.

Противник у финалу биће бољи из дуела између Црвене звезде и Новог Пазара, који се игра од 18.30. 

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво