Читај ми!

Ераковић: Подршка ме мотивише да будем још бољи

Млади играч Црвене звезде Страхиња Ераковић рекао је да су црвено-бели желели победу у “вечитом“ дербију, али нису стигли до циља. Нагласио је да му много значи подршка коју добија и да се труди да буде још бољи.

Црвена звезда и Партизан одиграли су без голова у 187. "вечитом" дербију, резултат којим црвено-бели могу да буду задовољнији јер су остали на плус два у борби за титулу.

"Желели смо да победимо, нисмо калкулисали, али то је фудбал и не буде увек све како се замисли", рекао је млади фудбалер Црвене звезде Страхиња Ераковић.

"Била је тврда и физички захтевна утакмица, уз мноштво дуела, али то је оно што дербији носе са собом. Одиграо сам их много у каријери, знам како да се поставим у таквим мечевима и све више стичем искуство, поготово уз Драговића. Комуникација нам је фантастична, то је кључ", изјавио је Ераковић за клупски сајт.

Млади штопер додао је да му пријају похвале тренера Дејана Станковића.

"Много се трудим и радим како бих био што бољи фудбалер. Наставићу у том духу, али важна ствар и мог напретка је то што тимски функционишемо одлично. Прија ми што знам да имам подршку и тренера и саиграча. То ми улива огромно самопоуздање".

Ераковић је свестан да је пред Звездом још шест утакмица - шест финала.

"Свесни смо били и пре дербија да који год исход буде - ништа још није решено. Добра ствар је што је све у нашим рукама и ако будемо прави у преосталим мечевима - освојићемо титулу. Желимо то, поставили смо јасан циљ и борићемо се да га и остваримо", поручио је Ераковић.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара