Читај ми!

Синиша Михајловић: Болест се вратила, мораћу поново на терапије

Српски тренер Синиша Михајловић најавио је да се враћа у болницу на нову рунду лечења због нових проблема са леукемијом за коју се мислило да је победио пре две године. Још је неизвесно колико ће времена тренеру Болоње бити потребно за нови опоравак.

Италијански медији пишу да је Михајловић на конференцији за медије, деловао спокојно и самоуверено, а између осталог се и нашалио рекавши: "Ова болест је заиста храбра да се врати и бори се са мном".

"Морам поново да одсуствујем, надам се да ћу овог пута бити мање одсутан са терена. Болест се вратила, морам да станем са послом како бих прошао нову рунду лечења. Болест је очигледно храбра, када је одлучила да се врати. За разлику од прошлог пута, сада сам много спокојнији. Знам шта морам да радим и сада је ситуација много другачија него тада. Морам поново да будем хоспитализован.", рекао је Синиша Михајловић током кратке конференције за новинаре.

На друштвеним мрежама су се одмах потом појавиле бројне поруке подршке Михајловићу од појединаца до клубова и спортских организација уз констатацију да је ово врло тужна вест али и уз покличе Михајловићу да издржи и у овој борби.

Српском стручњаку леукемија је први пут била дијагностикована пре две и по године када се ухватио у коштац са том недаћом и успешно прошао кроз циклус лечења.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво