Читај ми!

Данас финални преговори, сусрет Влаховићевог агента и Јувентуса у Торину 

Данас ће се Јувентус срести са тимом Душана Влаховића не би ли дефинитивно закључили уговор са “српским бомбером” како га називају италијански медији. Ипак, ништа још није дефинитвно јер постоје нека неслагања са агентом Дарком Ристићем, због којих би потписивање уговора могло да буде одложено за пар дана.

Лист "Calciomercato" објавио је да у овом моменту недостају три ствари не би ли се могло рећи да је прелазак Влаховића из Фјорентине у Јувентус дефинитиван:

Негативни тест на ковид, а разрешење се очекује до суботе, затим последњи детаљи између Јувентуса и Фјорентине односно преговарање између Џо Баронеа и Маурицио Аривабене. Још увек се ради на бонусима јер се не тако ретко чује и цифра од 80 милиона евра и могућност плаћања у више наврата. И трећа ствар је везана за агента Дарка Ристића и за провизије које би могле да иду и до 18 милона док Јувентус очекује да та цифра може да буде нижа.

 
Јувентус и Фјорентина се још увек договарају о начину плаћања цифре од скоро 75 милиона евра, како то преноси Коријере дело спорт јер црно бели (Јувентус) желе да ту цифру поделе на четири рате а љубичасти (Фјорентина) на две.

Влаховић ће добијати 7 милиона евра по сезони за наредне четири ипо године и можда нешто више од 10 милиона као провизију. Уколико не буде неких непредвиђених ситуација све је спремно и за покретање папирологије те преласка на бирократски део приче који укључује и лекарске прегледе. Наиме Влаховић је био позитиван на ковид те би требало да буде негативан до сутра па би већ у Суботу могао да организује прегледе са Ј Медицал.

Влаховић спреман да узме број 7 од ЦР7

Медији се већ данима питају коју ће мајицу носити Влаховић. Обзиром да ће Алваро Мората највероватније остати у Јувентусу, Душан Влаховић ће моћи да изабере врло важан број 7 који је последње три године носио Кристијано Роналдо а медији преносе и да ће то највероватније бити његов избор обзиром на његову одлучност и карактер.

 

Пре три године, Андреа Ањели је, преносе медији, рекао акционарима: "Наредни Кристијано Роналдо мора да има двадесет година". За сада је немогуће знати да ли ће Влаховић достићи све оно што је постигао Роналдо али је сасвим сигурно један од пет најјачих нападача испод 23 године на свету.

Ово је огромно улагање за Јувентус, можда чак и веће од оног за Роналда 2017 обзиром да се ситуација променила, но то чини за играча који може да остане у тиму и десет година или да омогући за две три године зараду која је много већа од новца који ће Јувентус сада потрошити. Медији у италији анализирају да је избор Влаховића врло јак сигнал који Ањели жели да пошаље Јувентусу као тиму. Кажу да је Влаховић један добар "удар" на медиокритет, коме се навијачи радују и примају га са ентузијазмом.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво