Читај ми!

Футсалери Србије сањају медаљу у Холандији

Футсал репрезентација Србије у Старој Пазови обавља завршне припреме за Европски шампионат у Холандији. Које ће се играти од 19. јануара до 6. фебруара. Директни преноси свих утакмица нашег националног тима током Еура обезбеђени су на програмима РТС-а.

Атмосфера је изузетна у нашем националном тиму. Највећи проблем представља одсуство Уроша Стојковића, али и повреда Јована Лазаревића.

"Верујемо да поседујемо квалиетт да продјемо групу. После тога и само знате да је све могуће. Ми верујемо у себе, имамо амбицију, имамо жељу, не обећавамо баш зато да не би стварали превелики притисак играчима и стручном штабу, али да, имамо велике амбиције.", истиче Дејан Мајес, селектор футсал репрезентације Србије.

Наши репрезентативци у недељу крећу пут Амстердама, где ће играти мечеве групе А. Први противник је актуелни европски и светски првак Португалије, а потом следе дуели са Украјином и домаћином Холандијом.

"Ја се искрено надам да ће играчи са тим приступом ући у меч са Португалијом, да ћемо покушати да изненадимо Португал у првој утакмици и да ћемо покушати да, иако имамо два, три повредјена играча, да ћемо ићи на медаљу, као штио смо то и планирали пре ових ситуација које су нас задесиле.", изјавио је Јован Лазаревић, репрезентативац Србије у футсалу.

 

На Европском првенству ће наступити 16 репрезентација. По два најбоља тима из сваке групе проћиће у четвртфинале.

"Ја сам убеђен да Србију сви гледају као једног од претендената на медаљу, али исто тако се и сви боје нас и ми морамо да искористимо тај тренутак.! рекао је Марко Пршић, капитен футсал репрезентације Србије

Све мечеве нашег националног тима на Европском првенству моћићете да пратите директно на програмима РТС-а.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво