Читај ми!

Борјан: Желим да идем; Звезда: Капитен је под уговором

Капитен и голман Фудбалског клуба Црвена звезда Милан Борјан обратио се јавности на друштвеним мрежама потврдивши да жели да напусти црвено-беле. Српски клуб огласио се рекавши да им је капитен под уговором и да им треба за финиш сезоне.

Претходних дана се спекулисало да је Борјан затражио раскид уговора, што је капитен српске екипе потврдио. 

"У медијима је изашла информација да желим да идем из ФК Црвена звезда и да је разлог то што не могу да трпим тензију и притисак. Да, желим да идем из Црвене звезде јер мислим да сам клубу дао срце, душу, сваки атом снаге и да је дошло време да своје место препустим достојној замени", пренео је Борјан.

"Не, није истина да идем због тензије и притиска јер сваки прави навијач Црвене звезде зна да сам пет година изложен највећим притисцима, скандирањима, нападима на породицу, а да сам у сваком моменту давао свој максимум и гинуо за овај грб када је било најтеже", написао је Борјан.

Додао је да су разлози да се повуче много дубљи и конкретнији.

"Ако буде потребе, у неком тренутку поделићу с вама и то јер су навијачи Црвене звезде одувек били мој највећи мотив, моја снага и разлог да се борим из године у годину све јаче. Све навијаче и медије ћу замолити да ми дозволе да у миру проведем свој дуго чекани одмор са својом породицом и до даљег се нећу оглашавати на ову тему", закључио је голман.

Капитен фудбалера Црвене звезде Милан Борјан неће добити дозволу да ове зиме напусти екипу, јер има уговор до 2023. године, упркос његовој жељи да промени средину, речено је Танјугу из клуба.

"Борјан има уговор до 2023. године, он нам је потребан у борби за титулу и у наставку такмичења у Лиги Европе", наводе из Црвене звезде.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво