Читај ми!

Станковић: Са ТСЦ-ом мини-финале, да са победом завршимо годину

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је пред меч са ТСЦ-ом да његова екипа има императив победе, са којом желе да заврше календарску годину.

Црвена звезда у окциру утакмице 21. кола Суперлиге игра против ТСЦ-а у Бачкој Тополи.

"Циљ нам је да донесемо три бода. За нас је ово мини-финале, пробаћемо да победом завршимо годину. Првенство је дугачко, али имамо за шта да се боримо и нећемо одступати од тога", рекао је Станковић.

"Имамо и играче који могу да одговоре на то. Реално је да буде успона и падова, али битно је да реакција буде звездашка", изјавио је Станковић на конференцији за медије.

Звездин тренер додао је да Милан Гајић има проблем са задњом ложом, такође и Ришаиро Живковић, који је обновио повреду која га је мучила пред Брагу и вероватно неће играти сутра.

"Да имамо још неку утакмицу после ТСЦ-а, био би у конкуренцији, овако нисам сигуран. Такође, покушаћемо да опоравимо Петровића за сутрашњи меч. Николић и Фалко су спремни".

Станковић је потом говорио о наредном противнику.

"ТСЦ је имао феноменалан старт, после је дошло до кадровских проблема и тежи период - пре свега резултатски, не са аспекта игре. Са Лазетићем су добили на квалитету, јер је он тренер са јасном филозофијом и увек је хтео да се надиграва и са јачима. Што се терена и услова за игру тице, имали смо среће што смо играли на нашем стадиону прекјуче, сад и против ТСЦ-а, верујем да ће све бити у реду. То је предност за оба тима, јер хоцемо да играмо фудбал".

О зимском прелазном року биће речи по завршетку јесењег дела сезоне.

"Сигурно је да генерални директор Звездан Терзић и спортски директор Митар Мркела раде на плану и програму онога шта нам треба и колико. Тренутно сам фокусиран само на екипу и резултат. Када проде последња утакмица, састанчићемо и отворено и директно установити шта је оно што нам је потребно", закључио је Станковић.

Утакмица између ТСЦ-а и Црвене звезде игра се у четвртак од 16.05 сати на стадиону у Бачкој Тополи.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво