Читај ми!

Катаи: Биће нам значајна подршка навијача против Радника

Везни фудбалер Цревене звезде и Александар Катаи изјавио је да ће подршка навијача, на утакмици 20. кола Суперлиге Србије против Радника на стадиону "Рајко Митић", бити од великог значаја играчима.

Црвено-бели у понедељак од 18 сати дочекују тим из Сурдулице.

"Знам да је актуелна прича око успеха који смо направили у Европи и да би сви да чују што видде у вези тога, али искрено мене видде занима колико ћемо публике имати против Радника. Нама та подршка много значи, изгарамо на терену, боримо се свим срцем, постижемо успехе, као што је овај историјски и највећа награда нам је када има што више публике на Маракани. Зато желим да видим колико ће их бити овога пута, јер сваки гледалац је нама значајан", поручио је Катаи за клупски сајт.

Момак из Србобрана је истакао да играчи играју и боре се за Звезду због њених навијача, да би они могли да уживају у томе на стадиону и још једном позвао љубитеље фудбала на последњи јесењи меч.

"Ово је последњи меч јесени на нашем терену, видим да је клуб омогућио бесплатан улаз. Ми смо дали максимум и наставићемо да се боримо за Звезду и убудуће, али све је много лакше када је подршка на трибинама. Зато понављам још једном, битно је колико ће навијача бити у понедељак јер смо тако најјачи и само тако можемо до нових успеха. Хајде да видимо колико ће нас бити против Радника, звездаши дођите", поручио је Катаи.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи