Читај ми!

Терзић после Европе: Црвена звезда мора да буде шампион ове године

Све је ово лепо што смо урадили у Лиги Европе, али ми морамо да будемо шампиони Србије, рекао је генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић после пласмана клуба у осмину финала Лиге Европе.

"Највећи успех свега овога су ти коефицијенти који су Црвену звезду довели на 35. место у Европи и нашу лигу на 11. место на Старом континенту. Нећемо имати утакмице шеснаестине финала у фебруару, што је добро, јер ћемо моћи да се фокусирамо на дерби, који је заказан за 27. фебруар на нашем стадиону. Морамо да победимо, мислим да смо боља екипа од Партизана. Црвена звезда мора да буде шампион ове године", додао је Терзић.

"Предстоји нам прелазни рок, свесни смо и слабих тачака у нашем тиму. Подигли смо очекивања навијача и оно што желимо је константно играње у Лиги шампиона."

"Велики посао смо обавили останком Дејана Станковића на месту тренера и он ће моћи да се фокусира, као и играчи. Морамо да се појачамо, недостаје нам брзина, фали нам свеже крви. Норвешки нападач Охи је већ потписан. Црвена звезда ће бити боља и моћнија него што је била у претходном периоду", закључио је Терзић.

Ераковић: Направили смо историјски резултат, у Лиги Европе можемо много

Страхиња Ераковић поручио је да ова генерацији може много.

"Мислим да још нисмо свесни шта смо направили, препоносан сам што сам део ове екипе. Направили смо историјски резлутат после 30 година и нећемо на томе стати", рекао је млади фудбалер Црвене звезде.

Он је покушао да анализира и саму утакмицу у Португалији.

"Од почетка смо знали да ће Брага морати да нас нападне, одиграли смо утакмицу тактички перфектно. У финишу смо издржали њихов притисак и заслужено смо прошли даље. Мислим да у Лиги Европе можемо много, видећемо ко ће нам бити ривал у осмини финала и идемо корак по корак. Сигруно је да нас у даљој фази очекује изузетно јак противник и биће то спектакл и за нас, наравно и за наше навијаче", закључио је Ераковић.  

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво