Читај ми!

Станковић за РТС: Ово је нови Бари и моја највећа радост и успех у Звезди

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић, након пласмана у осмину финала Лиге Европе изјавио је да је поносан на своје момке, који су исписали историју клуба.

Црвена звезда одиграла је нерешено са Брагом 1:1 у Португалији и тако као првопласирана екипа из групе изборила пласман у осмину финала Лиге Европе.

"После Барија, ови момци су исписали историју. То је та утакмица и то је тај моменат. Да је било тешко - јесте. Успели смо да скупимо снагу, да будемо организовани. Ово је победа за све црвено-беле, који знају да пате, али и да се радују са Црвеном звездом. Ово је велики успех клуба, пре свега велике честитке мом стручном штабу, који је 24/7 са момцима. 

"Освојити 11 бодова у овој групи и отићи у осмину финала, није лако, свака част мојим момцима. Свашта може да се деси, ја сам реалиста у животу, ми морамо још доста да радимо, да се и одморимо, али о томе касније. Не знам шта бих рекао од среће, доћу у Звезду, бити код куће и заједно исписати историју, нисам свестан, тећ ћемо сви бити", додаје тренер Црвено белих.

"Ово је мој највећи успех. Било је лепих момената, али ово је оно право. Да сам професор, дао бих десетку својим играчима. Десетку за залагање, пожртвовање веру, одрицање, момци су били феномелани, против одличне екипе, много су добра екипа, четврти у њиховом првенству. Спремали смо све сценарије. Видело се одмах, чим смо примили онај гол, померили смо границе", закључио је Станковић. 

четвртак, 09. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара