Читај ми!

Реал Сосиједад избацио ПСВ, Наполи бољи од Лестера

Екипа из Сан Себастијана одиграла сјајан меч и убедљивим тријумфом против ПСВ-а стигла до нокаут фазе Лиге Европе. Тамо ће бити места и за Наполи, који је савладао Лестер са 3:2.

У мечу групе А Лион је одиграо 1:1 са Ренџерсом, што је уједно први меч у коме француски тим није победио. Наравно, са 16 бодова окончава групну фазу, уједно и као екипа која је давно обезбедила пролазак.

Овај бод је потврдио пролазак шкотског тима, који ову фазу такмичења завршава са осам бодова, једним више него што има прашка Спарта, која је са 2:0 савладала Брондби.

У директном дуелу у групи Б Реал Сосиједад је, победивши ПСВ са 3:0, изборио пласман даље. Шпански тим иам девет бодова, један више од екипе из Ајндховена. Монако је први са 12, а тим из Лиге један је одиграо 1:1 у последњем колу са екипом Штурма.

Посебно је занимљиво било у групи Ц, где је Спартак из Москве у Варшави са 1:0 био бољи од Легије, док је Наполи на свом терену са 3:2 савладао Лестер. То значи да Спартак и Наполи имају по десет бодова, док је Лестер трећи са осам бодова. Последња је Легије са шест.

Позиције у групи Д биле су познате и пре овог кола. Ајнтрахт групну фазу завршава са 12 бодова, девет има Олимпијакос. Фенербахче има шест, док је Антверпен последњи са пет бодова.

У последњем колу Фенербахче и Ајнтрахт играли су 1:1 у Истанбулу, док је Антверпен савладао Олимпијакос у Белгији са 1:0. 

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи