Читај ми!

Црвено-бели спремни за "дипломски испит" у Браги

Фудбалери Црвене звезде допутовали су нешто после 21.30 у Брагу, где ће у четвртак одиграти утакмицу последњег кола групне фазе Лиге Европе. У случају победе, црвено-бели би остварили историјски успех, а то је пласман у осмину финала другог по јачини европског такмичења.

Звезда пред последње коло заузума челну позицију у групи са бодом више од Браге и два од Митјиланда.

Победа гарантује нашем клубу директан пласман у осмину финала. Нерешен резултат значио би да је Звезда прва само у случају да Митјиланд не победи у Бугарској.

У супротном, црвено-бели би ишли у шеснаестину финала на мегдан са екипама које су биле трећепласиране у Лиги шампиона... По најгорем сценарију Звезда би наставила такмичење у Лиги конференција.

На пут у Португалију играчи Звезде кренули су видно расположени, свесни да имају историјску шансу, шансу генерације коју не желе да пропусте.

То је истакао и тренер Дејан Станковић, рекавши да је ово "дипломски испит" ове генерације и да ће његови момци од првог тренутка ући храбро у овај меч и обрадовати армију Звездиних навијача.

"Не желим да будем од старта подређен. Када то и ако буде требало, као што је било у Београду, гледаћемо да сви заједно будемо подређени - да знамо како да реагујемо на њихову офанзиву. Али желим и да будемо опасни и да имамо храброст више са лоптом, него без лопте", истакао је Станковић на конференцији за медије.

Дуел Браге и Црвене звезде на програму је у четвртак од 21.00. Директан пренос је на нашем Првом програму.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи