Читај ми!

РТС на лицу места: Рапорт из Португалије, дан пред дуел Браге и Звезде

Црвена звезда игра против Браге меч последњег кола Ф групе Лиге Европе. Дуел у Португалији игра се у четвртак од 21.00. Директан пренос је на нашем Првом програму. Екипа РТС-а налази се у Португалији и данашњи рапорт започела је обиласком стадиона на коме ће се играти меч.

Наша екипа наводи да је у Браги цело преподне падала киша и да не мисли да стане. Терен је "попио" доста воде, али за сада делује да је одлично припремљен за меч који нас очекује у четвртак увече.

Капацитет стадиона је нешто више од 30.000 гледалаца. Стадион је отворен 30. децембра 2003. године, а изградња је коштала 83,1 милион евра.

Организатори ће се сигурно потрудити да терен буде у што бољем стању. Иначе, црвено-бела експедиција тек вечерас чартер летом путују у Брагу и неће имати данашњи тренинг у време одигравања утакмице.

Звезда пред последње коло заузума челну позицију у групи са бодом више од Браге и два од Митјиланда. Победа гарантује нашем клубу директан пласман у осмину финала. Нерешен резултат значио би да је Звезда прва само у случају да Митјиланд не победи у Бугарској.

У супротном, црвено-бели би ишли у шеснаестину финала на мегдан са екипама које су биле трећепласиране у Лиги шампиона... По најгорем сценарију Звезда би наставила такмичење у Лиги конференција.

Дуел Браге и Црвене звезде на програму је у четвртак од 21.00. Директан пренос је на нашем Првом програму.  

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара