Читај ми!

Станојевић: Без калкулација против Анортизиса, идемо на победу

Фудбалери Партизана у четвртак на стадиону у Хумској дочекују Анортизис у последњем колу групне фазе Лиге конференција. Дуел почиње у 18.45. Директан пренос је на нашем Првом програму. Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да је тим свестан значаја утакмице и позвао навијаче да их подрже у што већем броју.

"Сви знамо шта ова утакмица носи, шта доноси и какав је значај. Тога смо свесни, битна је за нас из 1000 општепознатих разлога. Имамо одређених кадровских проблема, крај је полусезоне, доста ствари се накупило. Пантић је неизевстан, готово сигурно неће играти сутра."

"Потребна нам је помоћ навијача, који су били уз велику енергију уз нас. Они су нас увели у Европу. Сутра нам је неопходна подршка навијача. То нам је жеља, да сваки играч добије подршку", рекао је Станојевић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Станојевић је упитан и да ли је дуел са кипарском екипом један од најважнијих у овој полусезони.

"У фудбалу је увек последња утакмица најважанија. Ова је специфична, јер те води у пролеће у Европи или не. Можемо да је окрактеришемо као најважнију. Анортизис је једна непредвидива екипа, могу да изненаде. Ротирају доста играча, знамо само да штопер нема право играња због картона."

"Они играју растерећено у гостима. Сигруно да ће ризиковати. Утакмица траје 90 минута и можете дати гол тада и победити. Не калкулишемо, играмо нашу препознатљиву игру. Пробаћемо да играмо онако као и до сада. Имамо и план Б, ако треба да јуримо резултат", рекао је Станојевић и додао да је поносан и задовољан како је његова екипа изгледа у досадашњем делу сезоне.

Партизану је за европско пролеће потребан и бод, али Станојевић је истакао се о томе и не размишља.

"Од тога да нам је бод довољан размишљаћемо у 85. минуту, до тада само размишљамо да нам је само потребна победа. Размишљамо о свему, на више начина, мењамо формацију, нешто морамо да ризикујмео нешто у игри."

"Нама је свака утакмца морање, када је била елиминациона, ми смо играли најбоље, карактер је био изузетан. То ми даје самопоуздање, да то можемо и у сутрашњој утакмици", закључио је Станојевић.

Фудбалер Партизана Милош Јојић рекао је да је тим спреман за сутршњи дуел и да не размишља много о ривалу и да је фокусиран на сопствени квалитет.

"Дошли смо до краја групне фазе, изборили смо се да ми сами одлучеујемо о проласку даље. Спремни дочекујмо, играмо пред нашим навијачима и надам се да ћемо се сви заједно радовати", поручио је Јојић.  

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво