Читај ми!

РТС на лицу места: Црвена звезда иде пут Браге по победу за пролеће у Лиги Европе

Фудбалери Црвене звезде одиграће у четвртак у Браги последњу утакмицу групне фазе у оквиру Лиге Европе против истоимене екипе. Меч је на програму у четвртак од 21.00. Директан пренос је на нашем Првом програму.

Црвено-бели су тренутно на првом месту у групи са 10 освојених бодова али им то не гарантује пласман у даљу фазу овог такмичења. Све је у рукама нашег актуелног шампиона.

У случају тријумфа, Звезда би изборила директан пласман у осмину финала овог другог по важности европског фудбалског такмичења. Нерешен резултат би Звезду задржао на челној позицији под условом да Лудогорец и Митјиланд одиграју нерешено или да Бугари тријумфују у том мечу.

Пораз на који нико и не помишља Звезди оставља две могућности. Прва је да не тријумфују Данци у Бугарској и Звезда би као друга ишла у 1/16 финала.

Друга, најгора по црвено-беле је да у случају пораза од Браге и победом Митјиланда у Разграду, Звезда би завршила на трећем месту и такмичење би наставила у Лиги конференција.

Звезда директним чартер летом у Брагу одлази у среду око 20:00 часова. Екипа Дејана Станковића неће имати уобичајен тренинг у термину одигравања меча.

Екипа РТС налази се у Браги одакле ће извештавати пре, за време и наком завршетка ове за нашег представника најважније утакмице у сезони.

Утакмица се игра у четвртак са почетком у 21:00 сат уз директан пренос на Првом програму.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се