Читај ми!

Јунајтед бољи од Арсенала у невероватном мечу, Тотенхем победио Брентфорд

Фудбалери Манчестер јунајтеда, са новим тренером Ралфом Рангником на стадиону (не и на клупи), савладали су Арсенал са 3:2, иако су губили, примивши један изразито необичан погодак у првом делу сусрета. У другом мечу програма у четвртак Тотенхем је, резултатом 2:0, победио Брентфорд.

На дефанзивном корнеру, маркирајући фудбалера противничке екипе, Фред је, покушававши да задржи контролу над играчем који је, рекосмо, био његова одговорноста, али и да истовремено испрати лопту, нагазио Де Хеу.

Шпанац је, са болном гримасом, пао на земљу, окренувши, чак, леђа терену. Наравно, а то је касније потврдио и ВАР, никаквог основа није било за заустављање игре, а Емил Смит Роу је стигао до лопте и послао је у, ако не празну, а онда свакако небрањењу мрежу.

Фудбалери Манчестер јунајтеда су се бунили, али, суштински, тешко је наћи неки основ за тако нешто. Био је то девети узастопни примљени гол на Олд Трафорду за Јунајтед – без постигнутог гола између. Ово је најдужи такав низ у претходних 60 година.

Но, до краја првог дела су урадили нешто кудикамо сврсисходније – постигли су гол. После нешто дужег периоде без поготка, Бруно Фернандеш је био стрелац, у свом 100. наступу за Јунајтед (последњи играч који је такође био стрелац у својој 100. утакмици за овај клуб био је Еквадорац Антонио Валенсија).

На полувреме се отишли резултатом 1:1.

У наставку је Кристијано Роналдо постигао гол у 52. минуту, да би Едегард изједначио само три минута касније.

Трећи гол за Јунајтед поново је постигао Роналдо у 70. минуту, искористивши једанаестерац.

Португалац је стигао до 800. постигнутог гола у каријери (од чега је 129 постигао за клуб у коме сада игра). 

У другом мечу Тотенхем је савладао Брентфорд са 2:0. Кањос је постигао аутогол у 12. минуту, а Сон је поставио коначан резултат у 65. минуту.

Манчестер јунајтед је сада седми после 14 одиграних мечева са 21 бодом. Арсенал је две позиције изнад, са два више освојена бода.

Између њих је Тотенхем са 22 бода, док је Брентфорд 12. са 16 бодова.

среда, 25. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи